Bustyper

Vi råder over mere en 80 biler i alle størrelser

Se vores mange bustyper! Hos Midtbus Jylland A/S har vi biler til enhver lejlighed. Alle vores biler og busser er tjekket og serviceret efter alle kunstens regler, da vi ser det som vores fornemmeste opgave at alle vores passagerer føler sig godt tilpas og bliver kørt sikkert til destinationen.

Vi følger med tiden og går forrest, når vi vælger biler.

Tiderne forandrer sig og komfortniveauet er steget markant over årerne. I vores turistbusser går vi altid efter suveræn komfort, så de lange strækninger bliver så behagelige som muligt. Udstyr som lækre justerbare "flysæder", Wifi, USB opladning ved hver stolerække, kaffemaskine og aircondition er blot et lille udpluk af vores udstyrspakker, som sikrer dig en behagelig og luksuriøs rejse.

Tryghed og en god helhedsoplevelse.

Bilen kan ikke stå alene. Som det siges om  "en god bøf og en dårlig tjener"!
Derfor vægter vi det højt at helhedsoplevelsen for vores passagerer er perfekt. Alle vores chauffører har stor erfaring bag rattet, ligesom de er socialt kompetente. Det betyder for vores passagerer, at de altid bliver mødt med et smil og er sikret en chauffør, der kan klare de opgaver som såvel korte - som lange ture, kan byde på.