Vi råder over mere end 110 busser i alle størrelser

Lej en bus med chauffør – hos Midtbus Jylland har vi busser til enhver lejlighed. Vi ser det som vores fornemmeste opgave, at vores passagerer føler sig tilpasse og bliver kørt sikkert frem til destinationen, og derfor er alle vores biler og busser tjekket og serviceret efter kunstens regler.

Vi følger med tiden og går forrest, når vi vælger biler

Tiderne forandrer sig, og komfortniveauet er steget markant over årene. Vi går altid efter en suveræn komfort, så de lange strækninger rundt omkring i Danmark og Europa bliver så behagelige som overhovedet muligt. Udstyr som lækre justerbare flysæder, Wifi, USB-opladning ved hver stolerække, kaffemaskine og aircondition er blot nogle af elementerne i vores udstyrspakker, som garanterer dig en behagelig, luksuriøs rejse, når du rejser med os.

Tryghed og en god helhedsoplevelse

Busserne kan ikke stå alene. Som det siges ’en god bøf og en dårlig tjener’! Derfor vægter vi helhedsoplevelsen højt. Alle vores chauffører har stor erfaring bag rettet, ligesom de er socialt kompetente. Det betyder for vores passagerer, at de altid bliver mødt med et smil og er sikret en chauffør, der kan klare opgaverne. Så tag et kig på vores forskellige bustyper, og lej en bus nu!

Vognparken

Vi har omkring 25 minibusser, alle med lift til kørestolsbrugere, flere komfortable midibusser, en bred vifte af topmoderne turistbusser, fem dobbeltdækkere og en lækker VIP-bus.

Se et lille udsnit af vores busser her:

65 rejser bus
Billige busrejser
Busrejser
Bustur Bornholm