Lidt om Midtbus Jylland A/S

Direktør Kim Christensen startede i juni 1984 som buschauffør hos Bjerregrav Taxi og Turist, men blev den 1. juli 1987 selvstændig vognmand, da han sammen med sin far Svend Åge Christensen startede KAS Biler I/S.

I 1990 opkøbte KAS Biler I/S kollegaen Erik Thys Busser, og vognmandselskabet var nu det større. I juni 1993 blev Svend Åge ramt af en blodprop i hjernen, og han blev derfor i januar 1994 købt ud af firmaet. Kim var nu eneejer af KAS Biler I/S, og firmaet voksede yderligere, da endnu et lokalt firma blev opkøbt. Møldrup Taxi og Turist blev den 1. april 1998 lagt under KAS Biler I/S, og den 1. december 2003 blev også Børges Biler købt. Ved samme lejlighed blev KAS Biler I/S omdannet til et ApS. Kim erhvervede sig ligeledes Gammelbys Busser den 1. september 2005, og KAS Biler ApS flyttede nu ind i Gammelbys tidligere garageanlæg i Hvam.

Den 1. juli 2009 fusionerede Sønderballes Biler og Ivan Mogensen med KAS Biler ApS, og Midtbus Jylland A/S blev til. Kim og Ivan ejede begge 50% af firmaet. Kort tid efter, i oktober 2009, brændte det nu fællesejede garageanlæg i Hvam ned, og Midtbus Jylland A/S flyttede tilbage til Møldrup og holdte nu til i lejede lokaler på Erhvervsvej. Midtbus Jylland A/S overtog den 1. februar 2010 Vesthimmerlands Rute og Turist, og firmaet voksede nu til dobbelt størrelse og havde omtrent 55 busser med både et stort garageanlæg i Aars og et i Møldrup. Kort tid efter blev også Palles Turistfart i Viborg opkøbt, busselskabet fik en professionel bestyrelsesformand i foråret 2012 og flyttede afdelingen i Møldrup til lejede lokaler på Herredsvejen 106 i Bjerregrav. Der holder firmaet stadig til.

Kim købte den 1. juli 2013 Ivans aktier. Han er nu eneejer af Midtbus Jylland A/S.

Midtbus Jylland A/S er i løbet af de seneste år blevet et af de største midtjyske busselskaber, som tilbyder turistkørsel i moderne turistbusser, både til erhverv pg private, der gerne hjælper dig med at arrangere din næste tur. Vi kan være behjælpelig med at få alle detaljerne på plads inden afrejse, du skal blot tage kontakt. Vi har erfarne chauffører til at køre vores busser, hvilket giver en ekstra tryghed, når man specielt tager på tur rundt i Europa. Vores chauffører er altid klar på en opgave og yder både god kundeservice og sikker kørsel med et smil på læben. Hos Midtbus Jylland A/S er bilerne altid klargjorte. Det prioriterer vi højt. Vi kører i hele landet og samler gerne op flere steder i Jylland. Vi suser rundt i Møldrup, Løgstør, Frederikshavn, Aalborg, Aars, Skals, Skive, Viborg, Aarhus, Vejle, Holstebro og mange andre steder, og vi håndterer alle opgaver indenfor persontransport. Vores service er altid i højsædet – det gælder både på skirejser, sportsrejser, pensionistture, grupperejser, handicapkørsel og meget mere.

Midtbus Jylland A/S er selvfølgelig medlem af rejsegarantifonden med medlemsnummer 2256.