Busrejser i Danmark

Siden 2009 har vi i Midtbus Jylland arrangeret turistture og busrejser i Danmark til glæde for tusindvis af rejseglade danskere. Vi er vilde med Danmark og alt det, som landet har at byde på. Den skønne natur, historiske bygninger, charmerende byer, dansk gastronomi og, ja, den verdenskendte ’hygge’.

Rejs med os ud, og udforsk det skønne danske land, når vi næste gang sætter kursen mod en af vores mange danske rejsedestinationer. Her på siden kan du finde vores populære busrejser i Danmark. Vi sammensætter dem med omhu for at sikre dig en uforglemmelig oplevelse. Så tag et kig!

Busrejser for enhver smag

Vores busrejser i Danmark rummer noget for enhver smag og interesse, så du skal bare vælge, hvor turen skal gå hen. Vi sørger altid for, at der er masser af attraktive rejsemål, så du har rig mulighed for at finde den busrejse, der taler til lige netop din rejselyst.

Er du til nervepirrende spænding, usammenlignelig sammenholdsfølelse og den obligatoriske ’stadionplatte’, bør du tjekke vores fodboldrejser på boldtour.dk. Er du derimod til stjernespækket underholdning, som forener alt lige fra parodier og satire til showdans og sang, så tag med, når vi traditionen tro kører til Sønderborg Sommer Revy eller mod Bakken for at opleve Cirkusrevyen.

Der er uanede muligheder i Danmark, så glæd dig til herlige oplevelser i vores alle sammens fædreland, når du sammen med Midtbus Jylland drager afsted!

Oplev Danmark med Midtbus Jylland

Henover de seneste år er vi vokset til et af de største midtjyske busselskaber, som tilbyder turistkørsel både til private og erhverv. Når du booker en busrejse gennem os, ser vi det som vores fornemmeste opgave at sikre dig en uforglemmelig oplevelse. En oplevelse, som du altid vil kunne huske tilbage på med et smil på læben. Vi sørger for, at service og komfort er i højsædet fra start til slut. Og har du de mindste spørgsmål inden afrejse, sidder vi altid klar ved telefonen til at hjælpe dig.

Læn dig tilbage, når først busrejsen er bestilt, og lad os tage os af alt det praktiske.

Busrejser i moderne turistbusser og med erfarne chauffører

Vi kører rundt i hele landet og samler gerne op flere steder i Jylland. Ved opsamlingsstedet vil du blive mødt af en moderne, rengjort turistbus og en professionel, imødekommende chauffør. Alle vores chauffører er erfarne billister, hvilket er din garanti for sikker kørsel under busrejsen.

Vores chauffører såvel som vores rejseledere kender landet ud og ind, og de elsker at dele deres viden og indvie dig i landets mange muligheder og historier. Hvem ved… måske du lærer noget nyt og spændende om dit fædreland undervejs?

Vil du vide mere om vores forskellige busrejser i Danmark? Så slå på tråden. Vi glæder os til at hjælpe dig!