Busrejser i Danmark

Lige siden 2009 har vi i Midtbus Jylland arrangeret turistture og busrejser i Danmark til glæde for tusindvis af rejseglade danskere. Vi er vilde med Danmark og alt det som landet har at byde på. Den skønne natur, historiske bygninger, charmerende byer, dansk gastronomi, for ej at forglemme stemning og hygge.

Rejs med os ud og udforsk det skønne danske land, når vi næste gang sætter kursen mod en af vores mange danske rejsedestinationer. Her på siden finder du vores populære busrejser i Danmark. Vi sammensætter dem med omhu med henblik på at sikre dig en uforglemmelig oplevelse.
Vores busrejser i Danmark rummer noget for enhver smag og interesse, så nu er det blot op til dig at vælge, hvor turen skal gå hen?

Busrejser for enhver smag

Vi gør alt for at sikre, at der altid er masser af attraktive rejsemål at vælge imellem. Uanset dine interesser, har du  rig mulighed for at finde en busrejse, som pirrer din rejselyst.

Er du til nervepirrende spænding, usammenlignelig sammenholdsfølelse og den obligatoriske ”stadionplatte”, bør du tjekke vores fodboldrejser. Er du derimod til stjernespækket underholdning, som forener alt lige fra parodier og satire til showdans og sang, så tag med, når vi traditionen tro, kører mod Bakken for at opleve årets Cirkusrevy.

Der er uanede muligheder, når det gælder busrejser i Danmark – så glæd dig til herlige oplevelser i vores alle sammens fædreland, når du sammen med Midtbus Jylland drager afsted.

Oplev Danmark med Midtbus Jylland

Henover de seneste år er vi vokset til et af de største midtjyske busselskaber, som tilbyder turistkørsel både til private og erhverv. Når du booker en busrejse gennem os, anser vi det som vores fornemmeste opgave, at sikre dig en uforglemmelig oplevelse. En oplevelse som du ,20 år frem i tiden, vil huske tilbage på med et smil på læben. Vi sørger for at service og komfort er i højsæde fra start til slut. Er der de mindste tvivlsspørgsmål inden afrejse, er vi klar ved telefonen til at hjælpe dig.

Når først busrejsen er bestilt, er det blot at læne sig tilbage og lad os tage os af alt det praktiske.

Busrejser i moderne turistbusser og med erfarne chauffører

Vi kører i hele landet og samler gerne op flere steder i Jylland. Ved opsamlingsstedet vil du blive mødt af en moderne og rengjort turistbus, samt en professionel og imødekommende chauffør. Alle vores chauffører er erfarne bilister, hvilket er din garanti for sikker kørsel under busrejsen.

Vores chauffører såvel som vores rejseledere kender landet lige så godt som deres egen bukselomme. Hver rejse er deres mulighed for at dele deres viden og indvie dig i landets mange muligheder og historier; – og hvem ved, måske du lærer noget nyt og spændende om dit eget fædreland undervejs?

Ønsker du at vide mere om vores forskellige busrejser i Danmark,  er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os.