Fodboldtur til Tyskland

Er du til nervepirrende fodboldkampe fyldt med spænding, så saml alle kammeraterne og tag med os på fodboldtur til Tyskland. Vi har sammensat hele turen på forhånd og tager os af alle de praktiske detaljer undervejs – så det eneste, I skal koncentrere jer om er at vælge den kamp, I gerne vil se, komme med bussen og ellers bare læne jer tilbage og nyde fodboldturen til Tyskland i højt humør.

Vi arrangerer fodboldture til nogle af de største og mest stemningsfulde stadions i Tyskland, som huser nogle af de allerstørste kampe i bundesligaen. Herunder fremgår, hvilke fodboldture til Tyskland, vi har på programmet på nuværende tidspunkt.

Bundesligaen – Fodbold i verdensklasse

Om turen går til Hamborg, Dortmund, eller et tredje sted er helt op til jer. Uanset hvad, garanterer vi, at det bliver et brag af en kamp, når to hold fra den bedste fodboldrække i Tyskland mødes. Bundesligaen er nemlig en af de allerbedste ligaer i verden og kendetegnet af nervepirrende spænding og masser af mål.

Derudover er de tyske stadions kendt for deres gode øl og aktive fans, som bidrager til den gode stemning! En usammenlignelig stemning, som er grunden til, at så mange år efter år drager på fodboldtur til Tyskland. For er der noget, som bør ses live, så er det fodbold!

Sådan fungerer fodboldture til Tyskland med Midtbus Jylland

Din drøm er at få lov til at se verdensklasse fodbold på et af de mest stemningsfulde stadions i verden. Vores mål er at realisere din drøm og samtidig gøre det så nemt og gnidningsfrit for dig som muligt at komme på fodboldtur til Tyskland. Derfor har vi på forhånd sammensat hele rejsen, og sørget for alt lige fra transport til kampbilletter og hotel er på plads. Det eneste vi kræver af dig, er, at du vælger den kamp, du gerne vil se, og møder op på en af vores mange opsamlingssteder i Jylland.

Her vil du blive mødt af en af vores moderne turistbusser, med toilet, WiFi, og komfortable flystole. Bussen vil være fyldt med en masse andre engagerede fodboldfans, som deler din passion for tysk fodbold, og som du derfor vil dele en uforglemmelig fodboldoplevelse i selskab med. Fodbold kan nemlig som intet andet forene folk fra nær og fjern, og skabe et sammenhold mellem fans, når I sammen drager på fodboldtur til Tyskland.

 

Kontakt os og arranger din fodboldtur til Tyskland i dag

Så hvad venter du på? Book din fodboldtur til Tyskland allerede i dag og vær med til et brag af et fodboldopgør! Skulle du have nogen spørgsmål angående vores fodboldture til Tyskland, eller vores fremtidige kampprogram, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig gerne med at få styr på de forskellige rejsedetaljer.