Lyngvig Fyr og Bundsbæk Mølle

Oplev Lyngvig Fyr og Bundsbæk Mølle på en spændende endagstur til Vestkysten

Med Lyngvig Fyr og Bundsbæk Mølle byder Vestkysten ikke bare på en fantastisk smuk udsigt men også Morten Koch’sk charme, som du får mulighed for at udforske sammen med os på en endagstur d. 30. juli.

Se Lyngvig Fyr rejse sig fra Holmsland Klit mellem Søndervig og Hvide Sande. Det historiske 1906-fyr blev bygget efter en tragisk stranding på den jyske vestkyst og guidede efter sin opførsel søfartsrejsende med en flammehøjde på hele 53 m. Besøg butikken i den gamle fyrmesterbolig, gå de 228 trin op til fyrets top, og kig udover havet og landet. Der er en grund til, at Lyngvig Fyr kaldes ’Porten til Vesterhavet’, og udsigten er utvivlsomt Vestkystens bedste!

Bundsbæk Mølle, der er opført i 1640, er idyl for alle pengene, og med en så lang, rig historie er den gamle mølle helt sikkert også et must, når man gæster Vestkysten!

Lyngvig Fyr og Bundsbæk Mølle

Program

Vi kører til Lyngvig Fyr og nyder en kop kaffe undervejs. Inden vi ser fyret og butikken i den gamle fyrmesterbolig, spiser vi vores medbragte frokost. Når vi har suget udsigten og oplevelsen til os, fortsætter vi til Bundsmæk Mølle. Vi hører om møllen og rakkernes historie, inden vi slutter af med eftermiddagskaffe og vender snuden hjemad igen.

Opsamling

07.15. Aars

07.45 Hobro

08.10 Bjerregrav

08.30 Viborg

Pris DKK: 550,-

Inkluderet i prisen

  • 2 x kaffe
  • Frokost
  • Entre
  • Bus