Leje af minibus

Skal du på udflugt med en større gruppe mennesker, så kan en minibus være en god løsning for jer. Ved leje af minibus kan jeres gruppe køre afsted sammen. I slipper samtidig for at skulle køre derhen. Hos Midtbus Jylland har I mulighed for at leje en minibus til enten 9 person eller 12 personer. Er I derfor ikke mere end 9 personer eller 12 personer slipper I for at leje en normal-størrelses bus, det er nemlig billigere at leje en minibus.

 

En 9 personers minibus er ideel til hvis I er færre end 9 personer. Hvor en 12 personers er ideel til hvis I er færre end 12 personer. Begge minibusser har et stort bagagerum, det er derfor godt til store familier eller større grupper af mennesker. Midtbus Jylland er beliggende i Møldrup i Jylland. Det er derfor ideelt, for dem der kommer fra Jylland. Minibusser er mindre end normale busser. Det er derfor nemmere at være på tur med den, da den nemmere kan køre på små veje.

Leje af minibus – God komfort og sikker tur

Alle vores minibusser er kørestolsbrugervenlige, da alle busser har lift til kørestolsbrugere. Leje af minibus giver dig og din familie, venner eller kollegaer god mulighed for at komme ud og opleve en masse ting og giver jer en nem og sikker transport, til hvor end I skal hen.

Ved leje af minibus hos Midtbus Jylland får I en chauffør med til at transportere jer. Alle vores chauffører er dygtige og erfarne, samt de nyder at give alle en god rejse. Vores busser er moderne og komfortable, og du er derfor sikret en behagelig tur.

Lyder leje af minibus som noget for dig, eller har du nogle spørgsmål? Så kontakt os på tlf. 21312131 eller mail: [email protected]. Vi ser frem til at hjælpe dig.