Lej en bus med chauffør

Kunne du tænke dig at leje en bus til en tur, så skal du vælge Midtbus Jylland. Lej en bus med chauffør hos os. Der kommer altid en chauffør med, og de har alle stor erfaring med at køre bus. Hos Midtbus Jylland råder vi over mere end 95 busser, og de kommer i alle størrelser. Der er altså dermed en bus til ethvert behov. Er I en mindre flok der skal afsted, kan vi anbefale at leje en minibus. Alle vores busser kommer med lift til kørestolsbrugere. Vi har også mange midibusser, som er vores normale størrelse busser. Du har også mulighed for at leje en topmoderne turistbus eller en dobbeltdækker. Vi har hos Midtbus Jylland også en lækker VIP-bus.

Alle vores busser er meget komfortable. Vores busser kommer med udstyr som justerbare sæder, wi-fi, USB-opladning ved alle stolerækker, og den sikrer at I får en behagelig tur og at I har alt hvad I får brug for. Midtbus Jylland udlejer busser til både private og erhverv.

Lej en bus med chauffør – sikker og billig transport

Lej en bus med chauffør hos Midtbus Jylland og få en buschauffør med på en sikker tur. Vores buschauffører giver altid et smil med på vejen. Busleje er en billig form for transport, når man skal på tur. Med busudlejning hos Midtbus Jylland får i en sikker transport. Vi kører til alle destinationer, så hvor end I har lyst til at komme hen.

Hos Midtbus Jylland går vi højt op i, at alle kan få en god rejse til en billig pris. Busrejser er også en god måde at nyde og se en masse natur på vejen. Alle busser bliver tjekket og serviceret, så vi er sikre på at I kommer sikkert frem til jeres destination.

Hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du gerne vil leje en bus med chauffør hos Midtbus Jylland, så kontakt os på tlf. 21312131 eller mail: [email protected]. Vi ser frem til at hjælpe dig.