Juletur med bus

Er du vild med julen, og alt hvad den har at byde på? Så er en juletur med bus lige noget for dig. Midtbus Jylland tilbyder juleture til København eller til Tyskland. Vi er vilde med julen og julemarkeder, derfor ønsker vi at alle får mulighed for at opleve den skønne stemning på julemarkeder. Tag på bustur med familien, kæresten eller vennerne og oplev denne skønne og hyggelige stemning. Dette er en god mulighed for at slappe lidt af og se noget nyt.

Hos Midtbus Jylland kan du komme på juletur med bus til byer som Celle og Slesvig i Tyskland. Celle er en meget karakteristisk og hyggelig by, hvor du kan få fornøjelsen af et ægte tysk julemarked. Celle er en by med mange bindingsværkshuse, og den er ekstra charmerende i juletiden. Slesvig har også et julemarked, hvor du kan besøge en masse boder og lave nogle forskellige juleaktiviteter.

Juletur med bus – oplev julen i Danmark

Vi kører også på juletur med bus til Tivoli i København. Tivoli er værd at opleve i julen. De smukke juleudsmykninger og alt julelyset i haven sikrer en magisk dag med en masse julehygge. Christiansborg slot er også værd at se i julen.

Vi kører også mod den Gamle by i Aarhus, hvor der er masser af juleudstillinger. Den Gamle by er fuld af historie, og du kan se hvordan der blev pyntet til jul for flere hundrede år siden. Der er også masser af boder, hvor man kan smage på lækre julegodter, som æbleskiver og vaniljekranse. Dette er også en god oplevelse for børnene, hvor de kan opleve nisseloftet eller tage på julesporjagt.

Hvis du gerne vil med på en skøn juletur med bus, eller hvis har du nogle spørgsmål? Så kontakt os på tlf. 21312131 eller mail: [email protected]. Vi ser frem til at hjælpe dig.