Fodboldrejser Tyskland

Er du vild med sport og fodbold, og drømmer du om at tage ud og se nogle spændende fodboldkampe, så er en fodboldtur med bus lige noget for dig. Fodboldrejser til Tyskland er en oplevelse værd og du kan komme på fodboldture med Midtbus Jylland. Vi tager til byer som Dortmund og Hamborg, hvor vi ser fodboldklubber som st. Pauli spille kampe. Oplev den fede stemning der er på et fodboldstadium sammen med tusindvis af andre fodboldfans. Tag afsted med dine venner eller familie, og få en oplevelse med dem du holder af.  Du kan også tage afsted alene og møde en masse andre med samme interesser som dig.

Alt er arrangeret, når du tager på fodboldrejse med Midtbus Jylland. Derfor kan du slappe af og nyde turen uden at skulle stresse. Vi stopper flere steder i Danmark, hvor du kan køre med fra. Du kan vælge mellem nogle forskellige bundesliga-kampe i Tyskland.

Fodboldrejser Tyskland – En rejse med god komfort

Fodboldrejser Tyskland er en oplevelse du ikke vil glemme. Hos Midtbys Jylland har vi erfaring med at køre bus både i Danmark og i andre lande i Europa. Fodboldrejser til Tyskland er derfor heller ikke et problem for vores dygtige chauffører. Med erfarne buschauffører er du sikret en god og komfortabel tur. Komforten på turen er i top, med bløde sæder der kan justeres, mulighed for at oplade med USB-stik og wi-fi, så er du sikret en god tur.

Oplev byer i Tyskland som Hamborg og Dortmund når du tager på bustur til Tyskland. Hamborg er en af de største byer i Tyskland. Der er derfor en masse ting at opleve og se i Hamborg. Man kan også nemt finde nogle lækre spisesteder. Det er altså mere end bare en bustur, når du tager på fodboldrejser med Midtbus Jylland.

Lyder fodboldrejser til Tyskland som noget for dig, eller har du nogle spørgsmål? Så kontakt os på tlf. 21312131 eller mail: [email protected]. Vi ser frem til at hjælpe dig.