Endagsture med bus

Oplev Danmark på endagsture med bus og se en masse smukke landskaber, kultur og historie. Tag på bustur med Midtbus Jylland og oplev de skønne øer Samsø eller Fanø. Vi kører også til Skagen, Regan Vest og Nationalpark Thy. Hvis du vil opleve et smukt naturfænomen, så kører vi også til Sort sol. Tag afsted alene, med kæresten, familien eller vennerne og få en oplevelse du ikke vil glemme eller få lidt kvalitetstid, med dem du holder af. Vores ture er et hit blandt både voksne og børn.

Vi kører fra Jylland og samler derefter rejsende op forskellige steder. Vi går op i at komforten i bussen er lige som den skal være, så I derfor kan sidde behageligt og få en god rejse. Chaufføren på turen er professionel og erfaren til at køre. Både rejseledere og chauffører har masser af viden om forskellige destinationer, og de fortæller gerne hvad de ved om dem.

Endagsture med busOplev historie og kultur i Danmark

Hvis du synes at Danmarkshistorie er spændende, så er en tur til Regan Vest lige noget for dig. Vores endagsture med bus kører også til det historiske Regan Vest. Regan Vest er et koldkrigsmuseum placeret i Rold skov. Dette er en bunker fra 1960’erne, hvor man kan se udstillinger. Bunkeren blev lavet i tilfælde af, at atomkrigen skulle bryde ud. På endagstur til Regan Vest er du altså sikker på at få en god og spændende dag.

Tager du på en endagstur til Samsø eller Skagen, vil du også kunne opleve en masse kultur og natur og derfor få en lidt anden, men også fantastisk oplevelse. Uanset hvad du er til, så er der en tur der passer til dig. Det smukke Sorte sol er en tur for dig der godt kan lide natur. Dette smukke naturfænomen er når stære samles i store flokke.

Skal du med på endagsture med bus, eller har du nogle spørgsmål? Så kontakt os på tlf. 21312131 eller mail: [email protected]. Vi ser frem til at hjælpe dig.