Bustur til Tyskland

Tyskland er et land der er værd at besøge. Da Tyskland ligger lige for grænsen af Danmark, er det nemt at tage en tur derned. Man kan blandt andet tage en bustur til Tyskland. Busture er en billig form for ferie, men det er stadig en fantastisk rejse. Hos Midtbus Jylland tilbyder vi busrejser til lande som Tyskland og Østrig men også rundt omkring i Danmark. Tyskland byder på mange smukke og historiske byer. Du kan med Midtbus Jylland tage på bustur til Berlin i Tyskland.

 

Berlin er en meget historisk og kulturrig by. Berlin er den tyske hovedstad, og der bor mere end 3,5 mio. mennesker i byen. I Berlin kan man se historiske monumenter og populære turistattraktioner. Blandt andet kan man i Berlin tage en tur i Berlin TV Tower eller besøge den smukke domkirke Berliner Dom. Alexanderplatz er også et besøg værd, når man er i Berlin. Berlin er også kendt for sin historie fra anden verdenskrig.

Er du på bustur til Berlin i juletiden, har du også mulighed for at opleve et af byens julemarkeder. Tyskland er kendt for deres julemarkeder, og der findes over 60 julemarkeder bare i Berlin.

 

Bustur til Tyskland – Andre steder at se i Tyskland

 

Der er mange andre steder at se i Tyskland end Berlin. En bustur til Tyskland er en skøn oplevelse for alle aldersgrupper. Midtbus Jylland kører også på bustur til Harzen. Harzen er et smukt bjergområde i Tyskland. Harzen byder på imponerende natur. Byerne i Harzen er middelalderbyer. Bloksbjerg er det højeste bjerg i Harzen.

 

Rhinen er også værd at se når man besøger Tyskland. Midtbus Jylland tager også på busrejse til Rhinen i Tyskland. Rhinen er en flod der flyder gennem lande som Tyskland, Schweiz, Liechtenstein, Østrig, Frankrig og Holland.

 

Vil du med på bustur til Tyskland, eller har du nogle spørgsmål? Så kontakt os på tlf. 21312131 eller mail: [email protected]. Vi ser frem til at hjælpe dig.