Bustur Bornholm

Bustur Bornholm er en oplevelse, som du ikke vil glemme. Bornholm er en af Danmarks smukkeste øer. Bornholm er en ø, der er fuld af historiske bygninger og smukke byer. Du kan opleve byer som Rønne, Dueodde, Nexø og Svaneke, når du besøger Bornholm. Bornholm ligger i Østersøen øst for Sjælland og syd for Sverige. Du kan komme med på bustur til Bornholm, og få en skøn rejse som du ikke vil glemme.

 

Bornholm er fuld af smuk natur. Bornholm kaldes både for solskinsøen og for klippeøen. Er du til eventyr, så kan du klatre på en af de mange klipperuter. Du kan også vandre på en af Bornholms mange strandstier. Bornholm er hjem til mange af Danmarks rundkirker. Dette er kirker som Østerlars kirke og Nylars kirke. Bornholm er også hjem til klassiske turistattraktioner. Her kan du se Ekkodalen, Rokkestenen og Hammershus. Du går altså ikke ned på oplevelser og ting at lave, når du besøger Bornholm.

 

Bustur Bornholm – Vi tager os af det praktiske

 

Du kan tage på bustur til Bornholm med Midtbus Jylland. Hos Midtbus Jylland tilbyder vi busrejser, hvor vi tager os af alt det praktiske. Dermed kan du nyde en rejse uden stress. Vi går op i at alle får nogle skønne oplevelser, når de rejser med os. Midtbus Jylland tilbyder billige rejser rundt omkring i Danmark og i Europa. Udover Bornholm kan du også opleve Samsø og Sprogø på busrejse med Midtbus Jylland.

 

Hvis du kunne tænke dig at opleve andre rejser, så kan du rejse med Midtbus Jylland og opleve lande som Tyskland, Østrig og Sverige. I Tyskland kan du opleve byen Berlin. Berlin er en by der er rig på historie. Når du besøger Berlin, kan du opleve historiske monumenter fra anden verdenskrig, smukke kirker og en masse museer. I Sverige kan du opleve byen Malmø som er en meget smuk og hyggelig by. Byen har i flere hundrede år været en del af Danmark.

 

Er du klar på at tage på bustur til Bornholm, eller har du nogle spørgsmål? Så kontakt os på tlf. 21312131 eller mail: [email protected]. Vi ser frem til at hjælpe dig.