Busselskaber Jylland

Leder du efter et godt busselskab i Jylland. Så er Midtbus Jylland den rette for dig. Vi er et af de største busselskaber i Jylland. Når du rejser med os, er du sikret en skøn oplevelse i godt selskab. Når vi tager på busrejser, samler vi de rejsende op fra forskellige steder i Jylland. Vi samler op i byer som Aalborg, Randers, Viborg, Skive, Hobro og Herning.

 

Midtbus Jylland har kørt bus i mere end 30 år. Vores buschauffører har meget erfaring med at køre, og vi garanterer derfor en sikker og tryg bustur med os. Vi kører rundt til forskellige feriemål i Danmark og i Europa. Tag med os på tur når vi kører til Tyskland eller Østrig og oplev et nyt land. Eller oplev Danmark og alt hvad Danmark kan byde på. Smuk natur, historie og kultur er du sikret at opleve, når du tager på busrejse med Midtbus Jylland.

 

Busselskaber Jylland – Andre typer busrejser

 

Busselskaber i Jylland er ideelle til de rejselystne. Vi har hos Midtbus Jylland flere forskellige former for busrejser. Du har mulighed for at komme med på fodboldrejser hos os. Vi kører ofte til Tyskland, hvor vi ser klubber i den tyske bundesliga. Vi kører også til andre europæiske topklubber. Du har dermed mulighed for at få en skøn sportsoplevelse. Vi kører også på tur til Bakken, hvor du kan opleve Cirkusrevyen eller en tur til Sønderborg Sommer Revy, her er der underholdning i særklasse.

 

Der er rejser der passer til alles behov hos os. Vi tilbyder turistkørsel til både erhverv og private. Vi vægter komfort højt, og vi har derfor justerbare sæder, USB-opladning og wi-fi i vores busser. Vi har flere bustyper, så du har mulighed for at leje den der passer til dit behov.

 

Vil du gerne rejse med et af de bedste busselskaber i Jylland, eller har du nogle spørgsmål? Så kontakt os på tlf. 21312131 eller mail: [email protected]. Vi ser frem til at hjælpe dig.