Busferie

En Busferie er en oplagt mulighed for at opleve verden. Med Midtbus Jylland kan du komme med på busferie rundt omkring i det danske land eller rundt omkring i Europa. Der er noget for hele familien på en busferie i Danmark og Europa. Busferier er en god rejsemetode både med børn og uden børn. Hvis du har børn med, er det en god måde at få kvalitetstid sammen med dem på.

I Danmark rejser vi blandt andet til Bornholm og Samsø. I Europa er vi glade for at tage til Tyskland og Østrig. Disse to lande er altid et hit blandt gæsterne på vores busferier. Østrig og Tyskland byder på smukke landskaber, som ikke kan opleves i Danmark. Vi kører på busrejse til Berlin i Tyskland, hvilket er en oplevelse værd for hele familien.

Busferie i Danmark og Europa – Komfortabel rejse

På en busferie i Danmark og Europa med Midtbus Jylland får du en super hyggelig rejse hen til destinationen. Vi går nemlig meget op i at selve busturen er helt i top. Vi har en rejseleder med på turen som er god til at fortælle om al sin viden, om hvad vi ser på turen derned. Vores buschauffører er erfarne og dygtige bilister som sikrer en komfortabel og blid rejse derhen. På rejsen vil du også have mulighed for at møde andre mennesker, og de deler nogle af de samme interesser som en selv.

Har du lyst til en hyggelig ferie i Danmark, så anbefaler vi at tage på busferie til Bornholm eller Samsø. Danmark er et smukt land der har en masse at byde på. Der er meget at opleve for både børn og voksne på en rejse til Bornholm eller Samsø. Du kan opleve en masse natur, lokale madoplevelser og meget mere.

Lyder en busrejse som noget for dig, eller har du nogle spørgsmål? Så kontakt os på tlf. 21312131 eller mail: [email protected]. Vi ser frem til at hjælpe dig.