tur til det sydfynske

3-dages tur til det sydfynske

Tag med os på tur til det sydfynske, og oplev bl.a. Rottefælderevyen i Svendborg, der er Danmarks ældste revy, Skoda-museet på Krengerup Gods, skipperbyen Troense, Tranekær Slot og meget, meget mere! Book din tur til det sydfynske allerede nu.

tur til det sydfynske

Program

Dag 1

Afgang ifølge aftale. Vi kører til Hørvævsmuseet og Skoda-museet på Krengerup Gods på Fyn. Vi spiser frokost og får en tur med guide på begge museer, med halvdelen på hvert museum - og så bytter vi om på grupperne. Derefter kører vi til Hotel Fåborg Fjord og bliver indkvarteret og spiser aftensmad. Så kører vi til Svendborg og Rottefælderevyen. Efter forestillingen kører vi tilbage til Fåborg.

Dag 2

I dag skal vi opleve Tåsinge og Langeland, og vores guide underholder med fortællinger på hele turen. På Tåsinge skal vi bl.a. opleve skipperbyen Troense med Danmarks smukkeste landsbygade og Bregninge Kirke med udsigt over det Fynske Øhav. Så kører vi over Siø til Langeland, hvor vi besøger Rudkøbing, Langelands charmerende hovedstad, og fiskeribyen Bagenkop - og fortsætter ad smukke veje nordpå til Tranekær Slot, ejet af familien Ahlefeldt-Laurvig. Vi spadserer rundt i slotsbyen Tranekær, som er ganske enestående, bygget for flere hundrede år siden og skulle minde om et tysk fyrstedømme. Vi nyder en dejlig let frokost på Orangeriet – De Gyldne Gemakker. Drikkevarer for egen regning. Langeland inspirerede Oehlenschläger til sangen 'Der er et yndigt land', og bøgetræerne kan vi se i skoven på tilbagevejen. Der bliver også tid til et besøg i en meget stor Kræmmer-butik. Hjemkomst til hotellet sidst på eftermiddagen og til aftensmad.

Dag 3

I dag kører vi til en vingård, hvor vi får en rundvisning, smagsprøver samt mulighed for indkøb i deres butik. Herefter finder vi et spændende sted til vores frokost. Ophold inden hjemkørsel. Hjemkomst til aften.

Priser fra DKK 2.995,-

Enkeltværelsestillæg DKK 475,-