Prag er kendt for at være en af de smukkeste og mest charmerende byer i verden, og det er den ideelle rejsedestination for dig, som ønsker en kulturoplevelse udover det sædvanlige. Gå på opdagelse i byens hyggelige brostensbelagte gader, fordyb dig i kunstsamlinger og fortryllende teaterstykker eller besøg et af byens mange inspirerende museer. Mulighederne er mildest talt uendelige, når du besøger den eventyrlige hovedstad i Tjekkiet. Så pak taskerne og tag med, når vi næste gang sender vores bus til Prag.

Afgang.: 02.09.2018 - 07.09.2018

Dag 1. - Søndag - ankomst & aftensmad

Vi starter tidligt på dagen og får kaffe og rundstykker, samt frokost fra bussen (sandwich + drikkevare). Forventet ankomst til hotellet ca. kl. 19.00. Aftensmad på Charleston kælder restaurant, tæt på hotellet.

Dag 2. - Mandag - Prag borg & Fontaineshow

Vi kører en byrundtur og kører derefter til Prag Borg (Skt. Vitus Kadedral) og ser alle 3 borggårde og udsigten. Herefter går vi ned til Karlsbroen og den gamle by, på vejen er der frokost for egen regning (250 Kc). Eftermiddagen er fri. Om aftenen kører vi til Fontaineshow, og mødes til fællesspisning i restaurant U Primasu.

Dag 3. - Tirsdag - Melnik & Det gule marked

I dag kører vi til Slottet Melnik og får en rundvisning på slottet samt efterfølgende vinsmagning i kælderen med 6 vinsorter. På hjemturen besøger vi det gule marked og er hjemme i løbet af eftermiddag. Om aftenen skal vi på en 3-timers sejltur på Moldau med buffet og musik fra kl. 18.00 til 21.00.

Dag 4. - Onsdag - Krystalfabrik, Karlstejn

I dag tager vi bussen til Nizbor hvor vi besøger krystalfabrikken Ruckl og efterfølgende kører til Karlstejn, hvor der er mulighed for at shoppe og spise frokost for egen regning. Vi er tilbage i Prag sidst på eftermiddagen. Aftenen er fri til at gå ud og spise for egen regning på en af de mange gode restauranter.

Dag 5. - Torsdag - Bryggeriet Kozel

I dag kører vi ud til bryggeriet Kozel og får en rundvisning med ølsmagning samt mulighed for at shoppe. Inden hjemturen får vi en dejlig frokost i en lokal ølstue ved bryggeriet. Eftermiddagen er fri til de sidste indkøb. Om aftenen mødes vi på Folkets Hus til afskedsmiddag.

Dag 6. - Fredag - Afrejsedag

Efter morgenmaden sætter vi kurs mod Danmark. Vi har frokostpakke med fra hotellet. Vi holder passende pauser under vejs og der er mulighed for at handle ved grænsen. Vi er hjemme i løbet af aftenen.

Inkluderet i prisen:

  • 5x overnatning med morgenmad
  • 2x frokost fra bussen
  • 1x Frokost på Kozel
  • 4x Aftensmad
  • Diverse entreer
  • 3-timers sejltur
  • 2 chauffører
  • Kørsel i turistbus
  • moms og rejsegarantifond.

Enkeltværelsestillæg kr: 600,-

Ønskes der betaling af depositum, ring venligst på 2131 2131, Prisen er kr. 500,- pr. person og restbetaling d. 1/7-2018 -
Indbetaling til reg. nr. 5970, konto nr. 0004004833