Tur til Østrig

Zillertal i Østrig | 10-17 september 2020

Hop på Midtbus Jylland-bussen til de fortryllende efterårsalper i Østrig, og oplev Zillerdalen, den kendte vintersportsby Mayrhofen, gletscheren Hintertux, den charmerende Innsbruck, Krimmlervandfaldene og meget, meget mere! Østrigs enestående natur er noget af det smukkeste i sensommeren, i efterårets begyndelse, og landet emmer af højtbeliggende søer, hyggelige alpehytter og byer med bjergene som en betagende kulisse i baggrunden. Gå ikke glip af en uforglemmelig tur til Østrig, hvor der på forhånd er sørget for alt. Alt du skal gøre er at sætte dig ind på et af bussens varme sæder, læne dig tilbage og opleve det fine landskab udfolde sig.

Tur til Østrig
Tur til Østrig

Mere info

Turen til Zillertal

Vi kører fra Danmark til vores overnatningssted midt i Tyskland, hvor vi bliver indkvarteret og spiser aftensmad. Efter morgenmaden næste dag fortsætter vi til Zillertal, hvor vi sidst på eftermiddagen ankommer til Hotel Englhof.

Hintertux

Vi starter dagen med at køre gennem Zillerdalen, hvor vi passerer den kendte vintersportsby Mayrhofen. Efter Mayrhofen går turen op til Tuxeralperne. Vores mål er Hintertux, hvor vejen simpelthen ender. Her bliver der et længere ophold, hvor man kan gå en tur eller tage med svævebanen op på toppen af Hintertux. Midt på eftermiddagen tager vi tilbage til hotellet.

Innsbruck – Gramai Alm

Med sin skønne beliggenhed mellem sneklædte alpetinder, floden Inn, der løber gennem byen, og de flotte bygningsværker, charmerer Innsbruck allerede ved første blik. Vi går en lille tur med rejselederen, herefter der er tid på egen hånd. Vi fortsætter til Achensee, som er den højeste beliggende sø i Alperne, og kører derefter ind i bjergene bag ved Pertisau til Gramai Alm. Her er der en enestående natur og luft, som man ikke lige finder andre steder. Vi holder en pause i de skønne omgivelser. Her kan man også besøge alpehytten fra 1600-tallet, hvor der laves brød, ost og lufttørret skinke som i gamle dage.

Kufstein og Ebbs

Den hyggelige by Kufstein er beliggende tæt på grænsen til Tyskland og er en kendt, elsket turistby. Vi ser os omkring i byen og besøger en stor glasfabrik med mulighed for at købe lidt med hjem. Vi skal også besøge det store gartneri Blummenwelt Hödnerhof i nabobyen Ebbs. Her kan man gå på opdagelse i de store drivhuse, hvor der dyrkes mere end en million planter om året. Det er også her, man pynter de store vogne, som bruges til det årlige blomsteroptog.

Krimmlervandfaldene og Kitzbühel

Vi besøger Krimmlervandfaldene, som er Østrigs højeste vandfald med en faldhøjde på 380 meter. Der bliver mulighed for en dejlig gåtur hen til vandfaldene. Vi fortsætter rundt om Kitzbühel Alperne, over Pass Thurn, forbi byen Kitzbühl og videre til Rattenberg, som er kendt for sine krystalsliberier. Der gøres et ophold i byen, inden vi kører tilbage til vores hotel.

Retur til Danmark

Efter morgenmaden på den næstsidste dag pakker vi bussen og kører til vores overnatningshotel midt i Tyskland. Efter en god nats søvn og en omgang morgenmad fortsætter vi turen og forventer at være hjemme først på aftenen.

Priser fra DKK: 6495,-

Inkluderet i prisen

  • Hotel, morgenmad, aftensmad, udflugter, entré, Tyrolerfest, bus, moms og rejsegarantifond nr. 2256
  • Enkeltværelsestillæg 695,-