Mandø

Oplev Mandøs øde natur | 11. august

Der er noget ganske særligt over Mandø, Vadehavets mest fredelige ø. Hele to gange i døgnet oversvømmer tidevandet øens eneste forbindelsesvej til fastlandet, og man mærker derfor tiden på en helt anden måde. Tag på bustur til Mandø med os, og oplev med egne øjne den særpræget, vilde natur, der indbyder til sjælefred og ro.

Den unikke natur på tidevandsøen virker magisk, og uden den trafikale forbindelse til omverden ved højvande er øen forblevet nærmest uberørt. Som den eneste ø i det danske Vadehav er den beskyttet af et smukt havdige hele vejen rundt, der på allerfineste vis sætter en atmosfære og markere det rolige øhav, du uden tvivl bør opleve.

Bustur til Mandø

Program

Der er opsamling fra morgenstunden på vores bustur til Mandø. Ifølge aftale kører vi fra Nordjylland og nyder en god kop varm kaffe, et rundstykke og en halvbitter på vejen for at skyde dagen – og oplevelsen godt i gang.

I Vester Vedsted (sydvest for Ribe) springer vi på en traktorbus kl. 11.00 til smukke Mandø. Turen tager ca. 45 min.

Uden mad og drikke duer helten ikke! Vi spiser en fremragende frokost kl. 12.00 på den traditionsbundne Mandø Kro. Kroens lækre, hjemmelavede delikatesser sætter prikken over i’et og sikrer en god bund til den efterfølgende byrundvisning.

Når vi har suget stemningen og øhavet til os, drager vi igen mod fastlandet kl. 15.00, ’falder ned’ på endnu en kop kaffe og en håndfuld småkager og rammer Nordjylland igen kl. 19.00.

Pris DKK: 695,-

Udsolgt - kontakt os for at komme på venteliste.