Busrejse til Bornholm

Busrejse til Bornholm – Østersøens Perle

"Bornholm, Bornholm, Bornholm

Du, min dejlige ferieø"

Findes der et skønnere sted end Bornholm? Klippeøen med de beundringsværdige ruiner af middelalderfæstningen Hammershus, de mange smukke rundkirker og den storslåede natur, der virker både betagende og beroligende, er altid et besøg værd! Glæd dig allerede nu til efteråret, hvor vi endnu engang drager på busrejse til Bornholm. Book din billet allerede nu – vi garanterer en fantastisk oplevelse, der er værd at skrive hjem om!

Tur til Bornholm

Program

Dag 1

Vi kører fra Jylland fra morgenstunden ifølge aftale og snupper lige en lille kaffepause (inklusiv et rundstykke og en halvbitter, inden vi rammer Fyn og Sjælland.

Vi gør et stop i København, spiser en lækker frokost på Cafe Syd og tager en lille rundtur, hvorefter vi fortsætter over Øresundsbroen til Ystad. Færgen sejler kl. 18.30 med ankomst i Rønne kl. 19.50. Vi rammer ca. Badehotellet Pepita i Sandvig kl. 20.15, vores ’hjem’ de næste fire dage. Her tjekker vi ind og spiser en bid aftensmad.

Dag 2

Når vi er færdige med at spise morgenmad, kører vi med vores lokalguide Kirsten gennem Tejn til de smukke Helligdomsklipper, der uden sammenligning er en af Danmarks allerstørste naturseværdigheder.

Dernæst går turen til Østerlars Rundkirke, Bornholms fine ’kransekagekirke’, før vi sætter kursen mod Svaneke, der byder på bryghus, bolsjefabrik, Lakrids by Bülow, gamle købmandsgårde og spændende butikker. Her står vores frokost også parat.

På hjemturen kører vi til Almindingen og nyder udsigten fra Rytterknægten, inden vi igen hopper på bussen til hotellet – og vores aftensmad (ej at forglemme).

Dag 3

Dagen skydes i gang ved Hammershus, middelalderborgen, eller resterne af den, på Bornholms klippeknude. Når vi er færdige med at udforske Nordeuropas største borgruin, kører bussen til Gudhjem, hvor vores guide byder på en spændende byrundvisning. Hernæst spiser vi frokost i byen og går lidt rundt på egen hånd. Vi fortsætter til Teknisk Museum, hvor der er mere end 4.000 m2 med noget for enhver smag. Det kalder vi en dag – og vender hjem til hotellet og aftensmaden

Dag 4

Vi kører langs vestkysten til blandt andet Helligpeder og Hasle, besøger Museumsrøgeriet og får efterfølgende en guidet tur rundt i Rønne. Vi fortsætter til sydkysten mod Dueodde og Snogebæk, hvor vi spiser frokost, får en rundvisning og nyder vinsmagning på en vingård. Der er hjemtur over Åkirkeby, Årsballe og Olsker.

Dag 5

Efter morgenmaden pakker vi bussen og kører til færgen i Rønne. Vi sejler kl. 10.30 og spiser igen frokost på Cafe Syd i København. Vi er ca. hjemme igen kl. 20.00.

Bemærk: Der er fri drikkevarer (øl, vand og vin) til aftensmaden alle dage. + levende musik en aften.

Priser fra DKK: 4.595,-

Inkluderet i prisen

  • Alt det overnævnte
  • Broafgifter, færger, bus, moms og rejsegaranti
  • Enkeltværelsetillæg DKK: 560,-