Bornholm er Danmarks dejligste ferieø og velsignet med skøn alsidig natur og masser af solskinstimer. Der er derfor ikke noget at sige til, at så mange danskere vender tilbage til klippeøen år efter år. Er du ligeledes vild med den hyggelige bornholmske stemning, så tag med på en fantastisk 5-dagstur fyldt med udflugter, når vi næste gang arrangerer bus til Bornholm.

Mere info

Afgang: 20 august 2018

Hjemkomst: 24 august 2018

Dag 1:
Afgang om morgenen ifølge aftale. Vi holder en pause et sted i Jylland til formiddagskaffe. Vi kører over Fyn til Sjælland og gør stop i København hvor vi indtager vores frokost på Cafe Syd. Efter en lille rundtur i København, kører vi over Øresundsbroen og til Ystad i Sverige.

Aftensmaden nyder vi på færgen til Bornholm.

Ca. kl. 20.15 ankommer vi til vores indkvartering, Gretha´s Pension i Sandvig, hvor vi skal bo de næste 4 dage.

Dag 2:
Efter morgenmaden kører vi med vores lokalguide Kirsten gennem Tejn til Helligdomsklipperne, hvor vi oplever den Bornholmske natur. Herefter vil vi besøge Østerlars Rundkirke, førend vi drager til Svaneke der byder på bryghus - bolchefabrik - Bülows lakrids -gamle købmandsgårde og spændende butikker. Her er der frokostpause, for egen regning.

På hjemturen kører vi til Almindingen og nyder udsigten fra Rytterknægten og måske en overraskelse.

Dag 3:
I dag starter vi med Hammershus Borgruin. Så kører vi :l Gudhjem. Dem som skal til Christians ø sejler kl. 12.30 og efter en byrundvisning med vores guide, er der fri:d i byen eller dem som ønsker det bliver kørt til Teknisk Museum. Her er der ca. 4000 m2 under tag (entre ca. kr. 60,- ). Turen til Christians ø t/r og 1-times guidning med Thora – hun er alle pengene værd – koster kr. 200,-. Færgen er tilbage kl. 17.10, hvore/er vi kører hjem til aftensmaden.

Dag 4:
I dag kører vi langs Vestkysten til bl.a. Helligpeder og til Hasle, hvor vi ser Museumsrøgeriet. Vi får en guided tur i Rønne og fortsætter til sydkysten med bl.a. Dueodde og Snogebæk. Frokost og rundvisning får vi på en vingård. Hjemtur over Åkirkeby, Årsballe og Olsker.

Dag 5:
Efter morgenmaden pakker vi vores bus og kører til færgen i Rønne. Vi sejler kl. 10.30 og spiser frokost på Cafe Syd i København og a/ensmad på en kro i Jylland. Hjemkomst først på aftenen. Hjemkomst ca. kl. 19.00.

Pris og tilmelding:

Pris inkl. broafgi/er, færger, mere end halvpension, bus, moms og rejsegarantifond kr. 4.295,-
Enkeltværelsetillæg kr. 560,-

Der er mulighed for at dele betalingen i 2, med kr. 500,- ved tilmelding og kr. 3.795,- senest d. 1. Juni 2018.

Der tages forbehold for eventuelle programændringer.