Luftfoto af H.C. Andersen julemarked i Odense. Taget om aftenen så lys og julestemningen træder ekstra frem

29. - 30. november, 2019

Julemarked, lækker mad og julebuffet m/dans.

Ved ankomst til Hotel Christiansminde i Svendborg, bliver du indlogeret på et af hotellets dejlige værelser. Maverne fyldes op med en froskost surprise efter køkkenchefens valg, inden turen går til det storslåede julemarked på Boltingaard Gods. Julestemning i højeste klasse og mere end 70 udstillere, hvor du kan købe alt hvad hjertet begærer, fuldender den perfekte julestemning.
Tilbage på hotellet er der julebuffet og dans i hotellets hyggelige lokaler.
Næste morgen startes dagen med et lækkert morgenbord. Herefter tjekker vi ud og vender mod Odense. I Odense venter H.C. Andersen Julemarked. Et julemarked i H.C. Andersen kvarteret, med mange boder og forskellige aktiviteter der er gemmensyret af nostalgisk jul.
Inden vi kører tilbage til Jylland, mødes vi og afslutter juleturen til Fyn med en lækker frokostbuffet på Den Grimme Ælling.

 

Turen i highlights:

 • Kaffe/rundstykke og en lille bitter på udrejsen
 • Frokost på Hotel Christiansminde
 • Julemarked på Boltinggaard Gods
 • Julebuffét m/dans
 • Overnatning m/morgenbuffet på Hotel Christiansminde
 • H.C. Andersen julemarked
 • Frokost på Den Grimme Ælling

Pris/Tilkøb

Pris pr. person i dobeltværelse kr. 2295,-

Enkeltværelsestillæg kr. 225,-

2-dages juletur på Fyn

Skøn juletur i Fyns smukke rammer

På vores 2-dages juletur til Fyn er rammerne sat til maksimal hygge og lækker mad. Du indlogeres på det smukke Hotel Christiansminde i Svendborg, som bliver basen for en vidunderlig oplevelse.

Pris fra kr. 2295,-

 

 

Prisen inkluderer:

 • Kaffe/rundstykke m/1 bitter på udrejse
 • 1 x frokost på Hotel Christiansminde
 • Aftenbuffet m/musik og dans + kaffe/the
 • 1 overnatning m/morgenmad
 • Entré til julemarked
 • 1 x Frokostfuffet m/fri øl, vin og vand på Den Grimme Ælling
Stemningsbillede fra Boltingaard Julemarked. Close up af julepynt
Stemningsbillede fra H.C.Andersen julemarked i Odense. Hestevognskørsel

Rejsens Program

Dag 1:

Turens første opsamlingssted er Aars, herfra samler vi op efter behov. På turen ned igennem Jylland nyder vi kaffe/rundstykke og en lille bitter, til dem der har lyst.  Ved ankomst til Svendborg nyder vi en lækker frokost i Panorama Restauranten på Hotel Cristiansmide. -En ret efter køkkenchefens valg. Efter frokost kører vi til Boltinggaard Julemarked. I løbet af året fungerer Boltinggaard Gods som filmstudie og lægger lokaler til et utal af events, messer og selskaber. Ved denne tid på året er gårdspladsen omdannet til et stort julemarked for hele familien, med mere end 70 boder, der byder på alt fra julepynt og delikatesser til brugskunst og gaveidéer. Vi får gløgg og æbleskiver.
Efter julemarkedet kører vi tilbage til hotellet, hvor vi bliver indkvarteret i tide til at være klar til den store julebuffet kl 18:00. Buffet, kaffe/the er incl. i billetten. Efter middagen er musik og dans i de hyggelige lokaler.

Dag 2:

Efter en god nats søvn og et indbydende morgenbord, pakker vi bussen og kører til Odense. I Odense besøger vi H.C. Andersen Julemarkedet, beliggende i den gamle del af byen. Den nostalgiske julestemning med lys, træer og boder er fantastisk og der er mulighed for, efter eget valg, at køre en tur i hestevogn i de brostensbelagte gader, eller andre aktiviteter.
Kl. 12:30 mødes vi På Restaurant Den Grimme Ælling til den store frokostbuffet. Frokosten er incl. øl/vi/vand.
Når maverne er fyldte kører vi hjemad efter en par hyggelige dage med julen i højsæde.