Julemarked i Celle

Julemarked i Celle - sæt kryds i kalenderen d. 1-3. december!

Tag med os på juletur til Tyskland, og oplev det ikoniske, idylliske julemarked i Celle. Med mere end 400 bindingsværksfacader lægger den gamle bydel en historisk kulisse til et af de bedste julemarkeder i Tyskland. I de maleriske, brostensbelagte stræder huser julemarkedet i Celle 80 originale træhytter med lokale godter, julepynt og unikke kreationer, og det vil helt sikkert være muligt at finde sjældne julegaver her. Julemarkedet er så stemningsfyldt og charmerende, at Celle også er blevet kåret til årets ’Bedste juleby’ i 2018, og med den 14 meter høje julepyramide som kronen på værket, forstår vi det godt!

Det var også i Celle, at dronning Caroline Mathilde levede og døde i eksil på det smukke hertugslot efter Struensee-affæren, forvist af Christian 7. Og man kan ikke tage til Celle uden også at besøge slottet, der ligner noget fra et eventyr og kan dateres helt tilbage til det 13. århundrede.

Kom i julestemning sammen med os. Vi garanterer tre dage fyldt med hygge, slotsbesøg, juleboder, byvandring, julemad og, ja, alt, hvad julehjertet kan begære.

Program

Dag 1

Vi starter dagen med kaffe og et rundstykke i bussen, og når vi når til Tyskland, spiser vi en lækker frokost. I Celle bliver vi indkvarteret på InterCityHotels og nyder aftensmad på en god restaurant i byen.

Dag 2

Vi ser nærmere på det kendte julemarked og tager på en byrundtur med guide. Til frokost finder vi en hyggelig restaurant. Derefter besøger vi hertugslottet, hvor dronning Caroline Mathilde sad fængslet og endte sine dage i 1775, og får en rundvisning, også med guide. Vi spiser til aften på en restaurant i byen.

Dag 3

Efter morgenmaden på hotellet pakker vi bussen og kører til grænsen for at julehandle hos Fleggaard. Her er der frokost for egen regning, og vi er hjemme igen til aften.

Pris DKK: 2.495,-

Inkluderet i prisen

  • Bustur inkl. kaffe og rundstykke
  • 2 x frokost
  • 2 x aftensmad
  • 2 x hotelovernatning
  • Entre og rundvisning på slottet
  • Dansktalende guide i Celle
  • Enkeltværelsetillæg DKK: 500,-

Ved henvendelse er det muligt at dele betalingen i to med DKK 500,- ved tilmelding og DKK 1.995,- senest d. 1. oktober.