Bustur til Rottefælden

Underholdning i topklasse!

Klar til at grine? Så hop på vores bustur til Rottefælden d. 30-31. juli, også kendt som Svendborg Sommerrevy. Faktisk er revyen Danmarks ældste, da den har været opført hvert år siden 1883, og hver gang er det altså underholdning i topklasse – og altid med et aktuelt drilleri i ærmet! Som publikum kan man i hvert fald ikke andet end at bryde ud i grin, når politikere og kulturpersonligheder hudflettes.

Årets revyhold består af ingen ringere end den rutinerede Jan Schou, som både fejrer 50-års jubilæum og 70-års fødselsdag, Christine Astrid, revyens ejer, koreograf og kunstnerisk leder, den prisvindende sanger og revyskuespiller Anne Herdorf og Mikkel Schrøder, ejer og producent. Derforuden må vi ikke glemme kapelmester Jens Krøyer, musiker Ole Caspersen og musiker Guy Moscoso.

… men det er altså ikke alt: Vores bustur til Rottefælden byder også på hygge i Kongsdal Åben Have og Ditlevsdal Bison Farm – sidstnævnte med rundvisning i prærievogn blandt dyrene og en bisonbøf til frokost.

Bustur
Bustur til Rottefælden

Program

Dag 1

Afgang – her kan du komme med fra:

Kl. 06.30 Kimbrerkroen, Aars

Kl. 07.05 Hobro Busterminal

Kl. 07.30 Midtbus Jylland, Bjerregrav

Kl. 07.50 Eksercerpladsen, Viborg

Vi pakker bussen, får os en kop kaffe, et rundstykke og en halvbitter og drager mod Kongsdal Åben Have, der i 2016 blev kåret som ’Årets Have’ og helt sikkert er et besøg værd. Her spiser vi frokost, inden vi kører til Hotel Svendborg, hvor vi bliver indkvarteret. Inden revyen grines i gang, nyder vi en revyanretning i Svendborg Borgerforening, hvorefter vi går i Svendborg Teater og oplever busturens højdepunkt!

Dag 2

Efter morgenmaden kører vi en smuk tur til Ditlevsdal Bison Farm, Europas største bisonfarm, hvor vi hopper i en overdækket prærievogn og får en rundvisning rundt på farmen blandt dyrene. Til frokost sætter vi tænderne i en bisonbøf og har også mulighed for at handle i gårdbutikken.

Der vil være kaffe på hjemturen, og vi regner med at være tilbage igen til aften.

Priser fra DKK: 2.195,-

Inkluderet i prisen:

  • Alt det overnævnte
  • Bus, moms og rejsegaranti
  • Enkeltværelsetillæg DKK: 400,-

Ved henvendelse er det muligt at dele betalingen i to med DKK 495,- ved tilmelding og DKK 1.700,- senest d. 15. maj.