Bustur til Læsø

Læsø - heldagstur til solskinsøen i Kattegat! UDSOLGT

Så er det altså nu, hvis du gerne vil opleve Læsø! D. 20. maj drager vi nemlig på vores første bustur til Læsø i lang tid, som med 118 km2 ellers er den største ø i Kattegat, lige mellem Frederikshavn og Göteborg.

Øen optræder flere gange i den nordiske mytologi både som hjemsted for jætten Ægir og som gudernes faste feststed, men det er nu alligevel noget lidt andet, som Øen er mest kendt for. På Læsø finder man nemlig de smukkeste gamle, idylliske tanggårde, og så er der selvfølgelig også saltsydningen, som har været afgørende for historien – og som i dag også er en vigtig turistattraktion. Og så er Læsø altså også stedet med flest solskinstimer i Danmark, så vi satser derfor på godt vejr!

Bustur til Læsø
Bustur til Læsø

Afgang - her kan du komme med fra

Kl. 08.00 Eksercerpladsen, Viborg

Kl. 08.15 Midtbus Jylland, Bjerregrav

Kl. 08.45 Hobro Busterminal

Kl. 09.15 Kimbrerkroen, Aars

Dagsprogram

På vores bustur til Læsø starter vi traditionen tro ud med kaffe, et rundstykke og en lille en til halsen på vej mod Frederikhavn, og på selve overfarten nyder vi også en god frokost med en dertilhørende drikkevare pr. person, så vi skulle helst ikke gå sultne i land.

På Vesterø Havn hopper vores guide ombord på bussen og tager os med rundt til de mange spændende seværdigheder på øren, heriblandt saltsyderiet, Læsø Museum, gårde med svulmende tangtage og bindingsværk og den berømte uldstue. Der bliver også rig mulighed for at købe diverse spændende produkter med hjem såsom den populære verdensklassesalt, ’Læsøsalten.’

På hjemturen spiser vi varm mad på færgen, og vi regner med at være tilbage ved opsamlingsstederne igen mellem kl. 21.30 og 22.30.

Pris DKK: 850,-

UDSOLGT - RING TIL OS PÅ 21 31 21 31 FOR AT KOMME PÅ VENTELISTE