Bustur til Cirkusrevyen

Genial som altid - men også lidt vemodig!

Vi er vilde med Cirkusrevyen og alt det, den har at byde på at spiddende samfundssatire, humoristiske sketches og smittende viser. År efter år drager vi derfor troligt afsted på bustur til Cirkusrevyen på Bakken, og hvert år er det intet mindre end en bragende succes. Kom med, og nyd en aften fyldt med stjernespækket underholdning!

Igen i år er det stærke navne, som præger Cirkusrevyens plakat: Niels Olsen, Merete Mærkedahl, Henrik Lykkegaard, Carsten Svendsen og den altid fantastiske Lisbet Dahl, der siden 1974 har været med som medvirkende og instruktør. Nu tager hun hul på sæson nummer 34, og det bliver desværre også hendes sidste i det grønne telt. 2022-forestillingen bliver derfor noget ganske særligt – og vi garanterer en oplevelse, du sent vil glemme på vores bustur til Cirkusrevyen.

Pris DKK: 2.395,-

Enkeltværelsestillæg 285,-

Inkluderet i prisen

  • 2 x frokost
  • Hotelovernatning på det 4-stjernede Glostrup Park Hotel
  • Cirkusrevyens forestilling
  • Aftenbuffet på Bakkens Perle
  • Sightseeing på dag to: Vælg mellem Frilandsmusset, Karen Blixen Museet og Roskilde Domkirke

Se mere om vores bustur til Cirkusrevyen på vores webshop.

Afgang

Kimbrerkroen Aars kl. 06.30

Hobro Bussterminal kl. 07.05

Midtbus Jylland, Bjerregrav kl. 07.30

Eksercerpladsen, Viborg kl. 07.50

Program

Tur 1 | 09.06-10.06.2022

Dag 1

Vi nyder en kop kaffe, et rundstykke samt en halvbitter på vejen for at skyde dagen godt i gang. Når vi ankommer til København, spiser vi frokost på den altid hyggelige Cafe Syd, inden vi fortsætter mod det 4-stjernede Glostrup Park Hotel, hvor vi bliver indlogeret.

Sidst på eftermiddagen kører vi mod Bakken, hvor vi har lidt tid på egen hånd. Et besøg i Korsbæk kan varmt anbefales. Kl. 18.00 mødes vi på Bakkens Perle til deres store aftenbuffet, hvorefter vi skal se revyen kl. 20.00 på terasse A (ja, og tage afsked med Lisbet Dahl). Kl. 22.30 tager vi tilbage til vores dejlige hotel.

Dag 2

Efter en god nats søvn og en skøn morgenbuffet pakker vi bussen og kører til Frilandsmuseet i Kongens Lyngby, hvor vi får en rundvisning og spiser frokost i restauranten.

Der vil desuden være en kaffepause på hjemturen, og vi forventer at være hjemme igen mellem kl. 18.00 og 19.00.

Tur 2 | 06.07-07.07.2022

Dag 1

Vi tager afsted fra morgenstunden og nyder en kop kaffe, et rundstykke og en halvbitter på vejen. Vi spiser en lækker frokost på Cafe Syd i Københavns Sydhavn, inden vi sætter kursen mod det 4-stjernede Glostrup Park Hotel, hvor vi bliver indlogeret.

Sidst på eftermiddagen kører vi mod Bakken og ser revyen kl. 17.00 (ja, og tager afsked med Lisbet Dahl), hvor vi har A-billetter på gulvet. Efter forestillingen mødes vi Bakkens Perle til deres store aftenbuffet. Herefter er der rig mulighed for at udforske Bakken på egen hånd. Kl. 22.30 tager vi tilbage til vores dejlige hotel.

Dag 2

Når vi er færdige med morgenbuffeten, pakker vi bussen og kører til Karen Blixen Museet, hvor vi får en rundvisning. Herefter går turen til den hyggelige Rungsted Kro til den helt store frokostbuffet.

Der vil desuden være en kaffepause på hjemturen, og vi forventer at være hjemme igen mellem kl. 19.00 og 20.00.

Tur 3 | 03.08-04.08.2022

UDSOLGT - RING TIL OS PÅ 21 31 21 31 FOR AT KOMME PÅ VENTELISTE

Dag 1

Vi tager afsted fra morgenstunden og nyder en kop kaffe, et rundstykke og en halvbitter på vejen. Vi spiser en lækker frokost på Cafe Syd i Københavns Sydhavn, inden vi sætter kursen mod det 4-stjernede Glostrup Park Hotel, hvor vi bliver indlogeret.

Sidst på eftermiddagen kører vi mod Bakken og ser revyen kl. 17.00 på terrasse A (ja, og tager afsked med Lisbet Dahl). Efter forestillingen mødes vi Bakkens Perle til deres store aftenbuffet. Herefter er der rig mulighed for at udforske Bakken på egen hånd. Kl. 22.30 tager vi tilbage til vores dejlige hotel.

Dag 2

Efter en god nats søvn og en fremragende morgenbuffet, pakker vi bussen og kører til Roskilde Domkirke, hvor vi får en rundvisning og lærer om kirkens historie, de kongelige kapeller og arkitektur. Herefter kører vi til Vissenbjerg Storkro og spiser frokost, inden vi atter sætter kursen mod Jylland.

Der vil desuden være en kaffepause på hjemturen, og vi forventer at være hjemme igen mellem kl. 17.00 og 18.00.