Busrejse til Helgoland

Udforsk Helgoland og det nordlige Tyskland

Gå ikke glip af muligheden for at gå på opdagelse i det nordlige Tyskland, når vi arrangerer en busrejse til Helgoland og Friedrichstadt d. 22-24. august. Godt nok hørte Helgoland til Danmark under Napoleonskrigene i 1807, men nu er den nordfrisiske ø beliggende 70 km nordvest for Elbens munding i Nordsøen altså udelukkende tysk.

Helgoland er et toldfrit område, da øen ikke er en del af Schengen-traktaten, og den gæstes derfor årligt af mange, mange indkøbsrejsende, der er på jagt efter billig tobak, alkohol og parfume.

Vores busrejse til Helgoland byder desuden også på et besøg hos Højer Pølser, Emil Nolde-kunst og Friedrichstadt-oplevelser.

Busrejse til Helgoland

Program

Dag 1

Afgang – her kan du komme med fra:

Kl. 06.30 Kimbrerkroen, Aars

Kl. 07.05 Hobro Busterminal

Kl. 07.30 Midtbus Jylland, Bjerregrav

Kl. 07.50 Eksercerpladsen, Viborg

Når bussen er pakket, får vi en kop kaffe og et rundstykke på nedturen, inden vi besøger den berømte slagter, Højer Pølser, ja, dem med de mange guldmedaljer, til et lækkert pølsebord. Der er selvfølgelig mulighed for at købe nogle af lækkerierne med hjem også. Herefter går turen videre til kunstmuseet Nolde Museum syd for grænsen, der selvfølgelig har et pænt udsnit af Emil Noldes samlede værker udstillet. Endeligt kører vi til Friedrichstadt, hvor vi indkvarteres på Ringhotel Aquarium og spiser aftensmad.

Dag 2

Vi kører til Büsum og tager færgen til Helgoland, turens højdepunkt, hvor vi har fire timers ophold med frokost og kaffe for egen regning.

Dag 3

Efter en god nats søvn venter der os en times byvandring efterfulgt af en kanalrundfart med dansktalende guide. Herefter står den på frokost, inden vi fortsætter til grænsen og handler ind.

Vi forventer at være hjemme igen mellem 18.00 og 19.00.

Priser fra DKK: 3.595,-

Inkluderet i prisen:

  • Alt det overnævnte
  • Bus, moms og rejsegaranti
  • Enkeltværelsetillæg DKK: 500,-
  • Opgradering til superiorværelse DKK 330,-

Ved henvendelse er det muligt at dele betalingen i to med DKK 500,- ved tilmelding og DKK 3.095,- eller 3.425,- senest d. 15. maj.