Busrejse til Bornholm

Busrejse til Bornholm – Østersøens perle

’Bornholm, Bornholm, Bornholm

Du, min dejlige ferieø’

Findes der et skønnere sted end Bornholm? Klippeøen med de beundringsværdige ruiner af middelalderfæstningen Hammershus, de mange smukke rundkirker og den unikke natur, der virker både betagende og beroligende, er altid et besøg værd! Glæd dig allerede nu til sensommeren, nærmere bestemt d. 26-30. august, hvor vi endnu engang drager på busrejse til Bornholm. Book din billet allerede nu – vi garanterer en fantastisk oplevelse, der er værd at skrive hjem om!

 

Busrejse til Bornholm

Program - Bornholm på fem dage

Dag 1

Afgang – her kan du komme med fra

Kl. 06.30 Kimbrerkroen, Aars

Kl. 07.05 Hobro Busterminal

Kl. 07.30 Midtbus Jylland, Bjerregrav

Kl. 07.50 Eksercerpladsen, Viborg

Vi kører fra Jylland fra morgenstunden og snupper en lille kaffepause på vejen (inklusiv et rundstykke og en halvbitter, inden vi rammer Fyn og Sjælland.

Vi gør et stop i København og spiser en lækker frokost på Cafe Syd. Herefter fortsætter vi over Øresundsbroen til Ystad i Sverige, hvorfra vi sejler til Rønne. Ca. kl. 18.20 ankommer vi til Badehotellet Pepita i Sandvig, hvor vi skal bo de næste fire dage. Her tjekker vi ind og spiser en bid aftensmad.

Dag 2

Dagen skydes i gang ved Hammershus, middelalderborgen, eller resterne af den, på Bornholms klippeknude, hvor vores guide vil fortælle om historien. Når vi er færdige med at udforske Nordeuropas største borgruin, kører bussen til Gudhjem, hvor vi skal nyde den store fiskebuffet på Røgeriet. Efter lidt fritid i byen, fortsætter vi til Teknisk Museum, hvor der er mere end 4.000 m2 med noget for enhver smag. Det kalder vi en dag – og vender hjem til hotellet til kaffe og kage og derefter aftensmad.

Dag 3

Vi kører langs Vestkysten til bl.a. Helligpeder og Hasle, besøger Museumsrøgeriet og får efterfølgende en guidet tur rundt i Rønne. Vi fortsætter til sydkysten mod Dueodde og Snogebæk, hvor vi spiser frokost, får en rundvisning og nyder vinsmagning på vingården Lille Gadegård. Der er hjemtur over Åkirkeby, Årsballe og Olsker.

Dag 4

Når vi er færdige med at spise morgenmad, kører vi gennem Tejn til de smukke Helligdomsklipper, der uden sammenligning er en af Danmarks allerstørste naturseværdigheder.

Dernæst går turen til Østerlars Rundkirke, Bornholms fine ’kransekagekirke’, før vi sætter kursen mod Svaneke, der byder på bryghus, bolsjefabrik, Lakrids by Bülow, gamle købmandsgårde og spændende butikker. Her står vores frokost også parat.

På hjemturen kører vi til Almindingen og nyder udsigten fra Rytterknægten, måske med en lille overraskelse, inden vi igen hopper på bussen til hotellet – og vores aftensmad.

Dag 5

Efter morgenmaden pakker vi bussen og kører til færgen i Rønne. Vi spiser igen frokost på Cafe Syd og forventer ar være hjemme mellem kl. 19.00 og 20.00.

Bemærk: Der er frie drikkevarer (øl, vand og vin) til aftensmaden alle dage.

Priser fra DKK: 5.095,-

Inkluderet i prisen:

  • Alt det overnævnte
  • Broafgifter, færger, bus, moms og rejsegaranti
  • Enkeltværelsetillæg DKK: 695,-

Ved henvendelse er det muligt at dele betalingen i to med DKK 695,- ved tilmelding og DKK 4.400,- senest d. 2. juni.

Se også vores andre busture i Danmark her.