Bus til Tyrol

Sensommerferie i de østrigske alper

Tag med bus til Tyrol og de fortryllende alper, når vi gentager successen og sender en ’Midtbus’ sydpå. Efter den ene corona-nedlukning efter den anden kan vi nu endelig rejse igen, og vi trænger vist alle til at få en på opleveren, og Østrig byder uden tvivl på hele pakken; den historiske fæstningsby Glurns, der blev grundlagt for over 700 år siden, Montafon-dalen, søen Kops Stausee, Silvrettavejens højeste punkt, Bielerhöhe, panoramavejen Kaunertaler Gletscherstrasse og meget, meget mere! Østrigs enestående natur er noget af det smukkeste i sensommeren, i efterårets begyndelse, og landet emmer af højtbeliggende søer, hyggelige alpehytter og byer med bjergene som en betagende kulisse i baggrunden. Gå ikke glip af en uforglemmelig 8-dages tur med bus til Tyrol d. 11-18. september, hvor der på forhånd er sørget for alt. Du skal bare finde et sæde, læne dig tilbage og opleve det fine landskab udfolde sig.

Bus til Tyrol
Bus til Tyrol
Bus til Tyrol
Bus til Tyrol

Program

Turen til Tyrol

Vi kører fra Danmark til vores overnatningssted midt i Tyskland, hvor vi bliver indkvarteret og spiser aftensmad. Efter morgenmaden næste dag fortsætter vi til Imst, hvor vi ankommer til Hotel Eggerbraü midt på eftermiddagen.

Venet Bergbahnen og panoramatur

Efter morgenmaden går vi en lille byrundtur i Imst. Over middag kører vi til nabobyen Zams, hvor vi tager med svævebanen op på Krahberg og nyder den flotte udsigt fra 2.208 meters højde.

Silvretta Hochalpenstrasse

Gennem Paznaundalen passerer vi byerne Ischgl og Galtür. Herefter fortsætter vi ad Silvretta Hochalpenstrasse, hvor vi skal se de betagende, kunstigt anlagte søer. Den første er Kops Stausee, hvorfra store turbinerør fører til kraftværket. Dernæst går turen videre til Bielerhöhe, som er Silvrettavejens højeste punkt. Vi gør et ophold ved Silvretta Stausee, hvor der er rig mulighed for en spadseretur på den enorme dæmning. Vi fortsætter turen gennem hårnålesving ned gennem den flotte Montafon-dal.

Glurns

Vi kører ud og holder en lille pause ved søen Reschen, hvor kirketårnet fra en oversvømmet landsby stadig er synligt i vandoverfladen. Vi fortsætter til Glurns, som ligger 907 meter over havets overflade. Byen blev grundlagt for over 700 år siden, og gennem århundreder spillede den en vigtig rolle som fæstning. Glurns er aldrig vokset ud over de historiske bymure og har fastholdt sin historiske karakter uændret som en middelalderby. Med sin specielle charme betragtes byen som en arkitektonisk perle med de gamle bymure med byens tårne, der omslutter de maleriske byhuse fra det 16. århundrede.

Kaunertaler Gletscherstrasse

Ad den berømte panoramavej, som er en af de mest imponerende dale i Tyrol, kører vi på snoede veje op dertil, hvor den ene flotte udsigt afløser den anden; forbi den lange Gepatsch Stausee, inden vi ender i 2.750 meters højde ved gletsjeren. Her holder vi en længere pause med mulighed for at købe frokost i bjergrestauranten samt tage en tur med bjergbanen.

Retur til Danmark

Efter morgenmaden på den næstsidste dag pakker vi bussen og kører til vores overnatningshotel midt i Tyskland. Efter en god nats søvn og en omgang morgenmad fortsætter vi turen og forventer at være hjemme først på aftenen.

Inkluderet i prisen:

  • 7 x overnatninger
  • 7 x morgenmad
  • 7 x aftensmad
  • Udflugter
  • Entré
  • Tyroleraften
  • Kaffe, rundstykke og frokost på første og sidste dag

Pris DKK: 6.695,-

Enkeltværelsestillæg 750,-

Ved henvendelse er det muligt at dele betalingen i to med DKK 1.000,- ved tilmelding og DKK 5.695,- senest d. 1. juli.