Bus til Sønderborg Sommer Revy

Sønderborg Sommer Revy 2022 | Latter uden Grænser

Hvis der er noget, der kan få folk til at grine højtlydt og uhæmmet, så er det Sønderborg Sommer Revy! Sæt kryds i kalenderen d. 23. juli, når for vi endnu engang taster Sønderborg ind på GPS’en og kører med bus til Sønderborg Sommer Revy. Mærk spændingen stige i rummet, mens du forventningsfuldt ser op på scenen – og lad dig fylde med latter og musik. Med satiriske viser, hylende morsomme vittigheder og stjernespækket underholdning garanterer vi en oplevelse udover det sædvanlige!

Elsker du denne unikke, danske genre lige så meget som os? Så køb din plads allerede i dag, tag med bus til Sønderborg Sommer Revy, og glæd dig til at opleve ingen ringere end Jeanne Boel, Jesper Lundgaard, Rasmus Søndergaard, Lisbeth Kjærulff, Jeff Schjerlund og kapelmester Thomas Pakula.

Priser fra DKK: 1.395,-

Inkluderet i prisen

  • Morgenmad, frokostbuffet og aftensmad
  • Billet til Sønderborg Sommer Revy
  • Bus, moms og rejsegarantifond

Afgang

Kimbrerkroen, Aars kl. 06.30

Hobro Busterminal kl. 07.05

Midtbus Jylland, Bjerregrav kl. 07.30

Eksercerpladsen, Viborg kl. 07.50

Program

Vi nyder vores formiddagskaffe, et rundstykke og en halvbitter på nedturen og spiser en lækker frokostbuffet, når vi rammer Hotel Sønderborg Strand kl. 13.00. Turens højdepunkt starter kl. 15.00, når revyen går i gang.  Herefter kører vi til Den gamle kro i Gråsten og spiser vores aftensmad. Hjemkomst sidst på aftenen.