Bus til Østrig

Sensommerferie i de østrigske alper

Tag med bus til Østrig og de fortryllende alper, når vi gentager 2020-successen og sender en ’Midtbus’ sydpå. Efter corona-nedlukningen trænger vi alle til at få en på opleveren, og Østrig byder uden tvivl på hele pakken; Zillerdalen, den kendte vintersportsby Mayrhofen, gletscheren Hintertux, charmerende Innsbruck, Krimmlervandfaldene og meget, meget mere! Østrigs enestående natur er noget af det smukkeste i sensommeren, i efterårets begyndelse, og landet emmer af højtbeliggende søer, hyggelige alpehytter og byer med bjergene som en betagende kulisse i baggrunden. Gå ikke glip af en uforglemmelig 8-dages tur med bus til Østrig fra d. 31. august til d. 7. september, hvor der på forhånd er sørget for alt. Du skal bare finde et sæde, læne dig tilbage og opleve det fine landskab udfolde sig.

Bus til Østrig
Bus til Østrig

Program

Zillertal

Vi kører fra Danmark til vores overnatningssted midt i Tyskland, hvor vi bliver indkvarteret og spiser aftensmad. Efter morgenmaden næste dag fortsætter vi til Zillertal. Vi ankommer sidst på eftermiddagen til Hotel Englhof.

Hintertux

Vi starter dagen med at køre gennem Zillerdalen, hvor vi passerer den kendte vintersportsby Mayrhofen. Efter Mayrhofen går turen op til Tuxeralperne. Vores mål er Hintertux, hvor vejen simpelthen ender. Her bliver der et længere ophold, hvor man kan gå en tur eller tage med svævebanen op på toppen af Hintertux. Midt på eftermiddagen tager vi tilbage til hotellet.

Innsbruck og Achensee

Med sin skønne beliggenhed mellem sneklædte alpetinder, floden Inn, der løber gennem byen, og de flotte bygningsværker charmerer Innsbruck allerede ved første blik. Vi går en lille tur med rejselederen, hvorefter der er tid på egen hånd. Vi fortsætter til Achensee, som er den højeste beliggende sø i Alperne. Her får vi en smuk sejltur, inden vi vender tilbage til vores hotel.

Kufstein og Rattenberg

Den hyggelige by Kufstein er beliggende tæt på grænsen til Tyskland og er en kendt, elsket turistby. Vi ser os omkring i byen og besøger en stor glasfabrik med mulighed for at købe lidt med hjem, inden vi smutter videre til Rattenberg, som er kendt for sine krystalsliberier. Der gøres et ophold i byen, før vi vender tilbage til hotellet igen.

Krimmlervandfaldene og Kitzbühel

Vi besøger Krimmlervandfaldene, som er Østrigs højeste vandfald med en faldhøjde på 380 meter. Der bliver mulighed for en dejlig gåtur hen til vandfaldene. Vi fortsætter rundt om Kitzbühel Alperne, over Pass Thurn og til byen Kitzbühl, hvor Hansi Hinterseer bor. Hvem ved, måske møder vi ham på vores bytur?

Retur til Danmark

Efter morgenmaden på den næstsidste dag pakker vi bussen og kører til vores overnatningshotel midt i Tyskland. Efter en god nats søvn og en omgang morgenmad fortsætter vi turen og forventer at være hjemme først på aftenen.

Inkluderet i prisen

  • 7 x overnatninger
  • 7 x morgenmad
  • 7 x aftensmad
  • Udflugter
  • Entré
  • Tyroleraften
  • Kaffe, rundstykke og frokost på første dag

Pris DKK: 6.595,-

Enkeltværelsestillæg 695,-

Man kan dele betalingen i to med pris DKK: 1.000,- ved tilmelding og resten senest d. 1. juli 2021.